154. EĞİTİM(WEBİNAR 30)-GIDA ENDÜSTRİSİNDE BUHAR KULLANIMI, ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE ENERJİ TASARRUFU
154. EĞİTİM(WEBİNAR 30)-GIDA ENDÜSTRİSİNDE BUHAR KULLANIMI, ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE ENERJİ TASARRUFU


Konular:

  •  Paketlenmiş gıda ve içecek endüstrisinde buhar kullanımı
  •  Buhar üretimi ve buhar kalitesi
  •  Buhar dağıtımı ve kondens tahliyesi
  •  Temiz buhar ve tesisatları
  •  Proseslere göre özel sistemler
  •  CIP sistemleri
  •  Şurup tankı ve buhar sistemleri
  •  Enerji verimliliği ve enerji tasarrufu
kmk® | web tasarım programları ile hazırlanmıştır.